2023 İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞIDIR

KOZLU BELEDİYE BAŞKANI ALİ BEKTAŞ: ” BİZİM HİZMETİMİZ TEZAHÜRATLARLA DEĞİL, YÜREĞİMİZLE”

AK Parti Kozlu İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısı Kozlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıdaki konuşmasıyla salonu coşturan Başkan BEKTAŞ yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlar karşısında ” bizim hizmetimiz tezahüratlarla değil, yüreğimizle. 2023 seçimleri ikinci kurtuluş savaşıdır. Bu toplantılar birer Erzurum, Sivas kongresidir” dedi.
Toplantıya; Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve AK Parti Kozlu Belediye Meclis Üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, köy ve mahalle Başkanları ile kuruluşundan bugüne 20 yıllık dönemde görev yapmış AK Partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ali BEKTAŞ :
” bizim hizmetimiz tezahüratlarla değil, yüreğimizle. Eğer hizmetlere oy verilseydi, hani 30 yaşındakileri anlarımda 35 yaşından büyük insanların AK Partiden, Recep Tayyip ERDOĞAN’dan başkasına oy vermesine şaşıyorum. Anladığım kadarıyla bu memlekette oy hizmete falan verilmiyor. Menfaate, menfaate dayalı ilişkiye oy veriliyor. Ne yaparsanız yapın ön yargılardan kurtulmayanlar var. Görmek istemeyenler, körü körüne hizmetleri kabul etmek istemeyenler var.
2023 seçimleri bir savaştır. İlk günden beri söylüyorum 2023 seçimleri ikinci kurtuluş savaşıdır. Oy vereceğim, kime oy vereceğim. Bu memlekete bu kadar hizmet eden, devletimizi, memleketimizi dünya ülkesi yapan bir lidere mi oy vereceğim yoksa, Biden’dan talimat alan, şımarık Macron’un tamamen Tayyip ERDOĞAN düşmanlığına dayalı siyaseti, Almanya’da fetöcülerin, pkk’lıların yönettiği siyasetçilerle, Belçika’da, İsveç’te, Finlandiya’da ömrü boyunca Türkiye düşmanlığı içinde olan PKK sevici devletlerin desteklediği millet ittifakına mı oy vereceğim. Görmüyormusunuz, anlamıyormusunuz bu insanlar düşmanlarla beraber, bu ülkeye düşman devletlerin her türlü desteğiyle beraber hareket ediyorlar. Niye bunu yapıyorlar, Bu AK Partiye oy verenleri darbelerle yıkamadık, bunlar tankların altına yatıyorlar, bunlar memleketini çok seviyor, biz en iyisi kendini akıllı zanneden insanları kandıralım. Çünkü onlar hep aynı televizyonu seyrediyor, aynı gazeteyi okuyor diyorlar. Bir ülkenin muhalefet milletvekili gidip Avrupada kendi ülkesini şikayet eder mi. Hangi Avrupa ülkesinin muhalefet milletvekili gidip kendi ülkesini başka ülkeye şikayet eder. Hainlik bu seviyeye gelmiş. Bu kadar basit değil olay. Bu adam tekrar gelirse diye korkuyorlar. Enerji bağımsızlığını kazanıyor, savunma sanayisinde tarih yazıyor, alt yapısını tamamlamış, petrole gaza sıkıntısı yok, dünya devleti oldu, işte bundan rahatsız oluyorlar. Bu yüzden pompalıyorlar bizim vatan hainlerini. Adamların amacı bu ülkenin sonunu hazırlamak.
Bu 2023 seçimleri ikinci Kurtuluş Savaşıdır. Eğer biz bu savaşı kazanamazsak bu ülke sondur. 1071’de şehit olan askerlerde haybeye öldü. 1453’te, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ölenlerde haydeben öldü. Çünkü ülke elden gidecek. Adamların amacı bu. Bunu göremeyecek kadar, kendini akıllı zanneden muhalefet milletvekilleri bunun kavgasını yaparken bile birbirlerine düştüler. Hani altılı masa varya. Mahkeme olayı da var. Daha mahkeme kararı çıkmamış miting yapıyorlar, neyin peşindesiniz?. Ancak, bu memlekette AK PARTİ ve AK Partiye oy vermiş insanlar var. Bu memleketin kendi karakteri var. Ölümüne mücadele veren insanlar var.
Bu danışma toplantıları aslında birer Erzurum Kongresidir. Birer Sivas Kongresidir. Buradan çıkacak karar Amasya Tamimi’dir. Çay kaşığı kadar yüreği olmayan insanlar kürek kadar dilleriyle bizi kötülemeye çalışıyorlar.Bunlara karşı duracakmısınız. Ölümüne, sonuna kadar 2023’e gece gündüz çalışıp bu ülkede tekrar AK Parti iktidarını getirmeye söz veriyormusunuz, söz veriyormusunuz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun”.

 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir